"De junioren van RCE is een groep jongens/meiden die al een aantal jaren als team bij elkaar zijn. De groei die iedereen in de afgelopen seizoenen heeft meegemaakt is enorm. De Junioren zijn dit seizoen in de handen van de Ivan en Cindy als trainer (ster). Je ziet dat de kinderen sterker worden en dat de discipline in het team hoog is. De normen en waarden die de rugbysport hoog in het vaandel heeft staan dragen wij ook uit. Uiteraard is er ooit wrijving binnen het team maar dat proberen we meteen op te lossen. Als ouder ben ik 3 seizoenen geleden als teammanager bij de rugbysport betrokken geraakt. De taken als teammanager bestaan voornamelijk uit de vraagbaak zijn voor de ouders en het zorgen dat het team voor de wedstrijden ingevuld staan op het wedstrijdformulier. Ook zorgen dat iedereen weet waar de wedstrijden zijn en hoe laat de kick-off is en hoe laat we dan gaan verzamelen behoort tot de taken van de teammanager. Ik zou iedereen willen zeggen kom een keer kijken (en meedoen)."

- Maarten van Dijk
junioren@rugbyclubeindhoven.nl

Worden op zaterdag gespeeld.
Voor de aankomende wedstrijd(en) en de huidge competitie stand, scroll naar beneden!

Op de volgende dagen en tijden wordt er getraind:

Dinsdag19:3021:00
Donderdag19:3021:00