"Rugby is een fantastische en respectvolle sport en kan door iedereen gespeeld worden. Ben je groot en sterk of juist klein en behendig? Iedereen is nodig om een goed rugbyteam samen te stellen. Jongeren tussen de 14 en 16 jaar spelen in de leeftijdsgroep Junioren. Onze junioren trainen iedere dinsdagavond en donderdagavond van 19.00 - 20.30 uur en we spelen bijna iedere zaterdag een wedstrijd. De trainingen worden verzorgd door enthousiaste coaches Koen en Sue.

Tijdens de trainingen komen verschillende aspecten aan bod, zoals conditietraining, maar ook kracht. De kernwaarden van deze groep zijn plezier en respect.

Wil je ook kennis maken met deze enthousiaste groep jongeren en coaches en wil je eens komen kijken om mee trainen? Stuur dan even een berichtje naar de teammanagers van dit team. Hopelijk zien we jou dan ook binnenkort."

- Silvie Kersten en Marcha van Kempen
junioren@rugbyclubeindhoven.nl

Worden op Zaterdag gespeeld.
Voor de aankomende wedstrijd(en) en de huidge competitie stand, scroll naar beneden!

Op de volgende dagen en tijden wordt er getraind:

Dinsdag19:3021:00
Donderdag19:3021:00

Eerstvolgende Uit Wedstrijd:

Helaas is dit momenteel niet bekend

Eerstvolgende Thuis Wedstrijd:

Zaterdag, 14 Januari 12:00