"Ik ben Jacques Vogels, vader van Hidde. Hidde is tweedejaars mini bij RCE. Vorig jaar hebben wij kennis gemaakt met rugby onder de bezielende leiding van Koen (nu trainer Cubs). Vlak voor de Corona-crisis met Koen gesproken om te komen assisteren. Dit is er helaas niet van gekomen vanwege de crisis. Nieuw seizoen, nieuwe kansen. Als teammanager wil ik proberen nieuwe leden, met name mini’s, te werven daar we helaas nu nog maar 5-6 mini’s hebben. Daarnaast zal ik de mini’s begeleiden bij aankomende toernooien. Mini’s zijn jongens en meisjes met bouwjaar 2009-2010. Op 2 avonden in de week is er training welke wordt gegeven door een ervaren rugby speler met een assistent. Tijdens de training wordt gewerkt aan techniek, conditie en spelinzicht in voorbereiding op toernooien. De mini’s spelen nog geen competitie maar toernooien. Toernooien worden aan het begin van het seizoen ingepland op de zaterdagochtend. 1 á 2 in de maand"

- Jacques Vogels
minis@rugbyclubeindhoven.nl

Worden alleen tijdens toernooien gespeeld. Voor meer informatie, neem contact met ons op!

Op de volgende dagen en tijden wordt er getraind:

Dinsdag18:3019:45
Donderdag18:3019:45