Mini's zijn rugby-spelers van 10 tot 12 jaar. Maar laat je niet voor de gek houden door die term, want ook bij de mini's vliegen de tackles je om de oren, want rugby is gewoon een hele leuke, stoere teamsport! Toch hoef je niet per se groot en sterk (of een jongen) te zijn, want een rugbyteam heeft ook behoefte aan techniek, snelheid, behendigheid, slimheid en spelinzicht.

We trainen op dinsdag en donderdagavond van 18.30-19.45, en hebben ongeveer twee keer per maand een toernooi op zaterdagochtend (meestal ergens tussen 9.00 en 13.00) met verschillende teams uit Zuid-Nederland.

Mocht je vragen hebben of een keer willen komen kijken en meetrainen om te proberen, stuur even een mailtje dan zullen onze trainers Armand, Michel en Alex je met open armen ontvangen.

Hopelijk tot snel!

- Patrick Wijchers
minis@rugbyclubeindhoven.nl

Helaas is dit momenteel niet bekend!

Op de volgende dagen en tijden wordt er getraind:

Dinsdag18:3019:45
Donderdag18:3019:45