"De Colts zijn een groep geweldige jongens die de verandering naar echte kerels aan het doormaken zijn. Ze zijn 15 16 of 17 en stikken van de energie, enthousiasme en inzet. Ze worden getraind door Hans en Edwin, die ze de uitdaging met zichzelf aan laten gaan. Push ups, sit ups, burpies, planking en de dodemansloop is iedere training aan de orde van de dag. Respect, discipline en kameraadschap, de kernwaarden van Rugby Nederland en RCE staan natuurlijk ook in ons team hoog in het vaandel en zullen we ten allen tijde naleven. Dit seizoen gaan we clusteren met De Bokkerijders uit Roermond, dat betekent dat wij regelmatig samen zullen trainen, om en om in Eindhoven en Roermond., zodat we één team kunnen vormen en we ons mannetje kunnen staan in de wedstrijden die we gaan spelen in de Bowl. We kijken er naar uit om met hun samen te werken. Mijn taak als teammanager is om voor een wedstrijd te zorgen dat we weten wie er aanwezig zijn, dat de shirts schoon zijn, dat iedereen weet hoe laat we waar moeten zijn en dat het digitale wedstrijdformulier op de juiste manier is ingevuld. De jongens, Hans, Edwin en ik Monique hebben enorm veel zin in dit seizoen."

- Monique van den Dungen
colts@rugbyclubeindhoven.nl

Worden op zaterdag gespeeld.
Voor de aankomende wedstrijd(en) en de huidge competitie stand, scroll naar beneden!

Op de volgende dagen en tijden wordt er getraind:

Dinsdag19:3021:00
Donderdag19:3021:00