"Rugby kan door iedereen gespeeld worden. Ben je groot en sterk of juist klein en behendig? Iedereen is nodig om een goed rugbyteam samen te stellen. Kinderen tussen de 12 en 14 jaar spelen in de leeftijdsgroep Cubs. De Cubs van RCE worden getraind door onze enthousiaste coaches Brian, Jacques en Krista. De trainingen voor de Cubs zijn vooral gericht op de wedstrijden en op teamgericht spelen. De wedstrijden worden gespeeld op een volledig veld met een team van 15 personen. Er wordt getraind op dinsdag en donderdag, de wedstrijden zijn op zaterdag."

Ben je enthousiast of wil je het ook eens proberen, kom dan meedoen met onze training.

Wie weet zien we je binnenkort!

- Andrea Vinke en Maureen van Kleef
cubs@rugbyclubeindhoven.nl

Worden op Zaterdag gespeeld.
Voor de aankomende wedstrijd(en) en de huidge competitie stand, scroll naar beneden!

Op de volgende dagen en tijden wordt er getraind:

Dinsdag19:0020:30
Donderdag19:0020:30

Eerstvolgende Uit Wedstrijd:

Helaas is dit momenteel niet bekend

Eerstvolgende Thuis Wedstrijd:

Zaterdag, 14 Januari 11:00