"Rugby kan door iedereen gespeeld worden. Ben je groot en sterk of juist klein en behendig? Iedereen is nodig om een goed rugbyteam samen te stellen. Kinderen tussen de 12 en 14 jaar spelen in de leeftijdsgroep Cubs. De Cubs worden getraind door onze enthousiaste coaches Koen en Bas. De trainingen zijn meer gericht op de wedstrijden en op teamgericht spelen. De wedstrijden worden gespeeld op een volledig veld met een team van 15 personen. Ben je enthousiast of wil je het ook eens proberen, kom dan meedoen met onze training."

- Marcha van Kempen
cubs@rugbyclubeindhoven.nl

Worden op zaterdag gespeeld.
Voor de aankomende wedstrijd(en) en de huidge competitie stand, scroll naar beneden!

Op de volgende dagen en tijden wordt er getraind:

Dinsdag19:0020:30
Donderdag19:0020:30