"De kinderen van grofweg 6 tot 8 jaar oud spelen bij de Turven. Uiteraard ligt de focus nog steeds 100% op plezier in het spel. We trainen 2x in de week en er zijn geregeld toernooien. Er is nog geen competitie voor deze leeftijd. Tijdens de toernooien (ongeveer 1x in de drie weken), treffen teams van verschillende clubs elkaar en spelen ze korte wedstrijden. Om hier goed op voorbereid te zijn, bouwen we samen steeds meer aan een team en leren we de kids de basis van aanvallen en verdedigen. Er wordt nog steeds contactloos gespeeld (we spelen met lintjes; Tags). Dat zorgt ervoor dat de kleintjes zelfs de grootsten kunnen stoppen! Daardoor leren de grotere kids om 'slimmere' looplijnen te gebruiken (in plaats van alleen maar rechtdoor beuken) en komen de kleintjes ook veel vaker aan de bal. Win-win dus! Op de zaterdagen train ik (met hulp van Bram) de Guppen en Turven als één groep. Op dinsdagavond train ik alleen met de Turven en kunnen we meer richten op de sport en de voorbereidingen voor de wedstrijdjes. Ook voor deze leeftijd is het teammanagement een behapbare taak die ik er met plezier bij doe. Ik zorg voor de planning van de toernooien en zorg dat iedereen overal van op de hoogte is. Ook het afstemmen van samen rijden loopt (mede) via mij. Ik zorg ervoor dat we af en toe ook leuke activiteiten hebben en je kunt met benaderen voor al je vragen over de Turven!"

Worden alleen tijdens toernooien gespeeld. Voor meer informatie, neem contact met ons op!

Op de volgende dagen en tijden wordt er getrained:

Dinsdag 18:30 19:30
Zaterdag 10:00 11:00