"Ja, rugby is ook een sport voor dames! Ons team bestaat uit stoere, snelle, grote, kleine, dikke, dunne, mooie en lieve meiden, allemaal sportief en met een hart voor de sport.

De dames van Rugby Club Eindhoven en Studenten Rugbyclub The Elephants vormen samen één team: The Lions. We trainen twee keer per week samen en spelen op zondagen een wedstrijd. We zijn een relatief jong team met veel speelsters tussen de 17-30 jaar oud.

Al vier jaar spelen wij in deze samenstelling en aankomend seizoen 2020/2021 komen we uit in de 1e klasse, waarbij we ongeveer 16 wedstrijden spelen per jaar. Op dinsdag en donderdagavond trainen we met het hele team, waar onze trainer Swan en verschillende gasttrainers helpen om onze rugby skills, conditie, kracht en samenwerking als team nog beter maken.

We staan niet alleen samen sterk in de scrum en op het veld maar ook daarnaast. Na wedstrijden en trainingen zijn we vaak te vinden in het clubhuis om de wedstrijd of training af te sluiten. Verschillende commissies zijn actief om de jaarlijkse trip naar het buitenland, spel- en borrelavonden te organiseren. Na het reguliere seizoen laten we jaarlijks ook onze (beach)rugby en party skills zien op verschillende toernooien.

Heb jij al rugby-ervaring of zou je het graag een keer willen proberen, neem dan contact op met onze teammanager Katja. Rugby is een fantastisch mooie sport en wij bieden alle dames graag de gelegenheid om dit te ervaren!"

Worden op zondag gespeeld.
Voor de aankomende wedstrijd(en) en de huidge competitie stand, scroll naar beneden!

Op de volgende dagen en tijden wordt er getrained:

Dinsdag 20:00 21:30
Donderdag 20:00 21:30